Woudenberg wint 7e SeViDoZa zaalvoetbaltoernooi

Donderdag won Woudenberg voor de 3e keer het SeViDoZa zaalvoetbaltoernooi in de Hokhorst in Renswoude. De titelverdediger komt hiermee op gelijke hoogte met Renswoude dat ook 3x won.
In een goed gevulde sporthal de Hokhorst begonnen om 18.30 de poulewedstrijden. Nieuw was het All Star team, een team met oud 1e elftal spelers van de andere 5 deelnemende verenigingen, olv van Joop Bliekendaal, oud trainer van oa Scherpenzeel, Advendo en Renswoude. Zij zaten in poule B met Renswoude en Scherpenzeel . Poule A bestond Woudenberg, Valleivogels en Advendo.
De eerste verrassing was de 1-0 overwinning van Renswoude op favoriet Scherpenzeel. Het op het toernooi debuterende All Star team had even tijd nodig om in het toernooi te groeien.
Woudenberg en Renswoudeplaatsten zich rechtstreeks voor de halve finales. Scherpenzeel tegen Advendo en Valleivogels tegen de All Stars bepaalden de andere 2 halve finalisten.
Scherpenzeel versloeg Advendo vrij eenvoudig. En Valleivogels moest het onderspit delven tegen een ontketend All Star team.
In de halve finales was Woudenberg te sterk voor de All Stars en Renswoude kon niet nog eens stunten tegen Scherpenzeel. Woudenberg tegen Scherpenzeel werd hierdoor de finale.
Op het gras kan het dan misschien niet meezitten voor Woudenberg, in de zaal lukte alles. Als de nieuwe trainer Jeroen Peters in de Hokhorst aanwezig was, zou hij gezien hebben hoe een sterk combinerend en hard werkend team Scherpenzeel kansloos liet. De teamspirit en plezier droop er vanaf. Scherpenzeel sprong slordig om met de kansen, bij Woudenberg hadden ze daar geen moeite mee.
Het werd uiteindelijk 6-1 voor Woudenberg. En hiermee had het SeViDoZa toernooi een terechte winnaar. Non playing captain Dirk de Greef mocht in de kantine de beker, na 2012 en 2016, voor de 3e keer ontvangst nemen.