update competitie 2018-2019

progr-zv-aangepast 13 aug

hierboven in de link het programma 2018-2019

Beste zaalvoetballers,

jullie contactpersonen hebben onderstaand bericht en het gewijzigde programma vandaag ontvangen:

 

Beste contactpersonen,

In een eerdere e-mail hebben wij jullie geïnformeerd over de brand, welke in De Hokhorst heeft gewoed. Naar aanleiding van de brand en de daarbij ontstane schade, zal het begin van onze Zaalvoetbalcompetitie er anders uit gaan zien. Aangezien er nog het nodige verder onderzocht wordt en er ook diverse herstelwerkzaamheden zullen gaan plaats vinden, is het niet mogelijk om het seizoen in De Hokhorst af te trappen.

In de afgelopen weken hebben wij met de zaalvoetbalcommissie en het bestuur van Sporthal De Hokhorst overleg gepleegd over de start het komende seizoen. Gelukkig zijn er alternatieve sportlocaties gevonden, zodat wij de competitie alsnog van start kunnen laten gaan.

Wij zullen in ieder geval t/m november 2018 onze speelrondes gaan spelen in de Veluwehal te Barneveld en in Sporthal Oost en Sporthal West te Veenendaal. In de Veluwehal zullen wij op sommige speeldagen twee competitieronden gaan spelen, omdat we daar gebruik kunnen maken van twee velden. De speeldagen zullen “gewoon” op de woensdagavonden blijven, waardoor wij enigszins onze eigen indeling aan kunnen houden.

In de bijlage vinden jullie het aangepaste speelschema voor het komende seizoen. Tot aan de Kerst is het gehele schema aangepast op zowel speeltijden als de sporthal waarin de speelronde gespeeld wordt. De start van het seizoen zal gewoon op 22 augustus 2018 gaan plaatsvinden. Wij willen jullie vragen om het schema goed na te kijken, zodat jullie op de juiste tijd op de goede locatie aanwezig zijn.

Als zaalvoetbalcommissie hopen wij dat jullie begrip hebben voor de hiervoor genoemde oplossing, om zo toch het gehele seizoen 2018/2019 te kunnen gaan spelen. Op de speeldagen zal er altijd iemand van de zaalvoetbalcommissie aanwezig zijn, net zoals onze vaste scheidsrechters. In deze verandert er voor jullie verder niets.

Wij zien jullie graag in de komende weken weer, zodat wij er wederom een goed seizoen van kunnen gaan maken.

Met sportieve groet,

Zaalvoetbalcommissie Renswoude

Hans Veldhuizen
Richard Gerth
Jan Nap